Предстоящ мач:

Панатинайкос - Ботев

Панатинайкос - Ботев

Клубът пусна билетите за Черноморец, отварят се нови входове

Билетите за домакинския мач срещу Черноморец от третия кръг в първенството вече са в продажба. Пропуските ще се разпространяват във фен-магазина на стандартните цени – 10 лева за Сектор „А”, 5 лева за всички останали сектори и 2 лева за ученици и пенсионери.

Билети ще се продават и в събота и неделя, като в първия ден от уикенда фен-шопът ще работи от 9.00 до 14.00 часа, а в деня на мача централната каса пред стадиона отваря в 10.00 часа. Безплатен вход ползват деца до 12 години, които задължително трабва да влизат на стадиона с придружител.

Заради големия зрителски интерес и с цел улесняване на пропусвателния режим, ще бъдат отворени нови 5 входни пътеки на „Колежа”. Три от тях ще поемат най-сериозния трафик от хора, който е съсредоточен при кръстовището на ул. „Богомил” и бул. „Източен”. Другите нови пътеки са при централния вход и Трибуна Изток.

Допълнителните входове няма да са с турникети. За тях ще отговарят контрольори, които ще отчитат броя на преминалите през тях зрители с мобилни баркодчици.

Притежателите на карта за паркинг ще влизат на територията на стадиона само при показване на абонаментна карта или билет. При наличието на други пътници в автомобила, същите ще бъдат допускани също срещу пропуск, а ако нямат такъв, ще могат да си закупят билет, без да се налага да слизат от превозното средство, от специално поставен за целта служител на централния вход.

За разлика от двубоя срещу Славия, преходът между Северната трибуна и Трибуна Изток ще бъде отворен за преминаване в двете посоки, НО САМО преди началото и след края на футболната среща. По време на мач той ще бъде затворен заради дежурните линейка и пожарна кола.

Ръководството на клуба отново приканва всички привърженици да заемат местата си по трибуните по-рано, за да се избегне струпването на хора по входовете в минутите преди мач.

Припомняме, че от новия сезон на стадион „Христо Ботев” има нова организация за официалните срещи, която може да си припомните тук.

Подобни статии

Подобни статии

Не пропускай нищо от любимия клуб

Благодарим ви, че се абонирахте!
There was an issue submitting the form!